Een snelroldeur kan de ideale oplossing zijn!

Iedere onderneming kan wel een snelroldeur gebruiken. Het is de ideale oplossing als u snel een deur wilt openen zonder dit handmatig te hoeven doen. als er snelheid bij geboden is omdat u zich haast maar ook omdat de temperatuur in de beide ruimtes erg verschild, dan is de snelroldeur de beste keuze. Voor binnendeuren wordt de snelroldeur vaak gekozen maar ook buitendeuren kunnen op deze wijze werken. Welke oplossingen u binnen uw bedrijf dan ook zoekt, bij labex.nl bent u in ieder geval aan het juiste adres. Wij maken onder andere deze roldeuren maar kunnen u ook aan overheaddeuren helpen. Dat zijn handige deuren voor het laden en lossen en we denken dat de overheaddeur dan ook de beste keuze is voor magazijnen. Een snelroldeur kan ook een keuze zijn om het verschil te maken tussen het magazijn en de winkelvloer. Voor de klant is het een duidelijk signaal en omdat u in diverse kleuren deze deur kunt bestellen, zal het ongetwijfeld passen bij het interieur van uw winkel. Esthetisch gezien valt er dus veel te zeggen voor deze snelroldeur. Maar het gaat waarschijnlijk met name om een combinatie tussen snelheid van en het stroomlijnen van goederenstromen. Daarom vindt u ze zeker niet alleen in gebruik bij commerciële bedrijven zoals winkels, fabriekshallen en logistieke centra. Ze zijn ook ideaal voor ziekenhuizen en andere dienstverlenende instellingen. En wist u dat het een uitermate hygiënisch product is? Het vergt nauwelijks onderhoud en kan snel schoongemaakt worden.

We maken uw snelroldeur graag op maat

De voordelen van een snelroldeur zijn eindeloos. Daarom hebben we de belangrijkste voordelen voor u opgesomd:

  • Ze openen en sluiten razendsnel. Met 3 meter per seconde zal uw snelroldeur dus binnen een seconde geopend zijn!
  • Het houdt daarnaast de koude en de warmte binnen dan wel buiten. Dus ook geschikt als afscheiding van koelcel, diepvries of werkplaats waar men met hoge temperaturen werkt,
  • Omdat ze zo snel openen bespaart u erg veel tijd en zoals we allemaal weten is tijd geld.
  • En we leveren ze in diverse varianten: als deur voor koelcellen, vluchtwegen, magazijnen van supermarkten en ga zo maar door.

Weet u precies welke snelroldeur u wilt hebben? Of kijkt u graag nog even de kat uit de boom? Moet het pand nog gebouwd worden en hebt u belang bij verschillende deuren? Ook dan kunnen we u wellicht van dienst zijn. We geven u graag advies dus kom gerust even langs op afspraak op ons kantoor in Enschede. Want wellicht hebt u niet enkel baat bij een snelroldeur maar ook bij onder andere een overheaddeur, snelloopdeur en speeddeur. Uiteraard maken we het zoals u dat wilt, in de juiste afmetingen en mooiste kleuren. Ons speciale montageteam zal het binnen de kortste keren hebben geïnstalleerd zodat al uw deuren werken als u uw pand gaat gebruiken.

Het opent in maar liefst 3 meter per seconde!

Nadat de snelroldeur is opgeleverd mag u blijvend op onze steun vertrouwen. Want we vervoeren reparaties uit en u kunt ons inhuren voor onderhoud. We kunnen bijvoorbeeld jaarlijks langskomen voor een keuring zodat u zeker weet dat uw deur ook over enkele jaren nog steeds snel opent en sluit zonder haperingen. Wilt u graag een afspraak maken of hebt u enkele vragen? Dan kunt u ons een e-mail sturen en een bericht sturen via het digitale contactformulier. Liever iemand aan de lijn hebben? Bel dan tijdens kantooruren gerust even met onze klantenservice. En mocht u nu al enkele producten in actie willen zien dan moet u ons YouTube-kanaal toch echt even opzoeken!