Een scooter huren in Twente doe je bij ‘t Twents Kwartiertje

Twente is een schitterend gebied om op de fiets te verkennen, maar de fiets is wel weer zo gewoontjes. Daar komt bij dat je op de fiets wel lekker door de bossen kunt fietsen en door de uitgestrekte velden, maar je maakt niet heel veel kilometers. Het is daarom juist wel eens leuk om het heel anders te doen. Het is bijvoorbeeld ook heel leuk om Twente per scooter te verkennen. Als je nooit op een scooter rijdt, dan is de ervaring zelf al gewoon heel leuk. Je gaat een stuk sneller dan wanneer je met de fiets gaat en je maakt dan ook heel gemakkelijk veel kilometers. Je kunt op de scooter dus in een relatief kort tijdsbestek heel veel plekken in Twente bezoeken. Het is ook leuk om met een stel vrienden via de scooter door Twente te toeren. Mocht je voor zulke doeleinden een scooter willen huren in Twente, dan kan dat bij ‘t Twents Kwartiertje. Hier kun je namelijk heel gemakkelijk een scooter huren in Twente. Je kunt deze voor een x aantal uren huren, maar je kunt de scooter ook huren in Twente om gelijk een dag of paar dagen mee rond te toeren. Het is uiteindelijk ook maar net hoe lang je in Twente bent en of je ook echt de hele tijd een scooter nodig hebt. Als je verder geen vervoersmiddel hebt en wel verschillende plekken wilt bezoeken, dan is het uiteraard heel handig als je wel een snel vervoersmiddel bij de hand hebt. Hiervoor is het dan ook ideaal om een scooter te huren in Twente. Zoals gezegd worden de tripjes daardoor zelf ook heel leuk. Als je zelf nog nooit op een scooter hebt gereden, dan is het scooter rijden zelf ook gewoon een hele leuke attractie. De snelheid en de wind om je heen samen met de wendbaarheid, maken de scooter tot een leuk vervoersmiddel. Tevens hoef je geen inspanning te verrichten, dus als het hard waait, dan is dat op een scooter geen enkel probleem. Wat dat betreft is het mooi dat je bij ‘t Twents Kwartiertje dus zo gemakkelijk een mooie scooter kunt huren in Twente. Niet alleen is het makkelijk, maar het is ook nog eens heel voordelig. Dus mocht je inderdaad heel graag een scooter willen huren in Twente, kom dan gerust eens langs bij ‘t Twents Kwartiertje en kies een mooie scooter uit.

Een scooter huren in Twente doe je bij 't Twents Kwartiertje

Een scooter huren in Twente is zo geregeld

Het is niet nodig om een extra brommerrijbewijs te hebben als je een scooter wilt huren in Twente. Als je een autorijbewijs hebt, dan kun je gerust op een scooter rijden. Het is dan ook erg gemakkelijk om een scooter te huren. Daarnaast kun je ook bij ‘t Twents Kwartiertje terecht voor het huren van: 

  • Solex
  • TukTuk
  • Tandem

Je kunt de omgeving dan ook op in of op verschillende vervoersmiddelen verkennen. 

Kijk voor meer informatie op twentskwartiertje.nl

Mocht je meer willen weten over scooters huren of over wat je zoal nog meer kunt regelen via de ‘t Twents Kwartiertje, kijk dan snel eens op de website van twentskwartiertje.nl.