Een bijzondere kunstenaar in Roosendaal

De finesse van het werk van Antoinette-Art, kunstenaar in Roosendaal, is verfijnd en uit het leven gegrepen. Met ruw materiaal, puur van origine en rauw in vorm, maakt deze kunstenaar in Roosendaal exclusieve kunstwerken die raken. Als kunstenaar is Antoinette, drijvende kracht achter Antoinette-Art, begenadigd met een talent om diverse materialen samen te brengen en unieke kunst te creëren die altijd teruggrijpen op het leven. Dit is haar grootste inspiratiebron en dat vindt men overal terug in het werk. Daarbij maakt zij onder andere gebruik van:

  • Glas
  • Leer
  • Wol
  • Jute
  • Bijenwas
  • Plastic
  • Olieverf

Eigenlijk alles wat onconventioneel is en deze kunstenaar in Roosendaal inspireert wordt verwerkt in de kunstwerken. Hier vloeien prachtige objecten uit voort, die aanzetten tot denken. Tot het benaderen van de kunst vanuit de ziel en die een bepaalde mate van ontroering teweeg brengt bij de aanschouwer. De werken van deze kunstenaar in Roosendaal moet door een breed publiek worden ervaren. Niet voor niets is de kunst van Antoinette ook al door bedrijven en instellingen aangeschaft, omdat het uitermate geschikt is voor plaatsing in de openbare ruimte.

Exposities van deze kunstenaar in Roosendaal

Het werk tonen aan publiek is voor elke kunstenaar een spannende aangelegenheid, waarbij het steeds weer een mooi moment is om vol trots de kunst aan een nieuw publiek te kunnen tonen. Als kunstenaar in Roosendaal is het heel belangrijk om je ook buiten de grenzen van je eigen woonplaats te profileren en hierbij overschrijdt Antoinette-Art ook de Nederlandse grenzen, waarbij haar werk in galeries buiten Nederland wordt getoond. Het visueel spektakel kan hiermee op internationaal niveau worden beleefd door publiek uit verschillende culturen. Voor Antoinette-Art is het interessant om te ervaren hoe deze mensen weer op haar werk reageren. Als kunstenaar in Roosendaal is het dan ook zeer bijzonder om zo breed het werk te kunnen tonen.

De kunst blijft bij de basis

Zoals Antoinette op www.antoinette-art.eu schrijft blijft ze met haar werk bij de basis, bij de mens en bij het leven. De materialen die spreken en ervoor zorgen dat de inspiratie voortvloeit in de werken die zij als kunstenaar in Roosendaal creëert. De dynamiek in het werk wordt veroorzaakt door de combinatie van disciplines, waarbij de materialen die gecombineerd worden een eenheid kunnen vormen die zelfs Antoinette als kunstenaar kunnen verrassen. Haar leergierigheid is mede oorzaak van haar drive om door te blijven gaan en steeds weer grenzen op te zoeken. De prikkeling van zintuigen en het menselijk brein zijn voor haar erg belangrijk. Het maakt daarbij niet uit of ze werkt aan een pentekening, een schilderij of aan een sculptuur. Haar werk is altijd in beweging en is een werk er klaar voor om kennis te maken met de buitenwereld, dan is er in haar woonplaats een doorlopende expositie met het werk van deze kunstenaar in Roosendaal. Hier kan het publiek niet alleen kennismaken met het nieuwste werk van de hand van Antoinette, maar ook een eigen kunstwerk aanschaffen. Het is natuurlijk prachtig om een uniek kunstwerk van een kunstenaar uit Roosendaal zelf in huis te hebben, of wellicht op kantoor of een andere bijzondere ruimte. Het werk komt door de veelzijdigheid aan vormen en materialen op veel plekken goed tot zijn recht en is daarmee zeer speciaal. Wij hopen dat Antoinette, onder de noemer Antoinette-Art, nog zeer lang actief zal blijven als kunstenaar in Roosendaal. Haar werk brengt ons in vervoering en draagt bij aan de schoonheid die te vinden is in deze woonplaats en gemeenschap. Daarmee raakt haar werk over het leven ook het leven van de aanschouwer en dat is, waar het in onze ogen met kunst om te doen is.