Een Bascom draadloos camerasysteem bestellen

Het draadloos camerasysteem van Bascom kunt u bekijken op bewakingscamera.nl. Al vele jaren zijn wij een van de meest toongevende bedrijven qua beveiligingscamera’s. We richten ons op professionals en dus op bedrijven die graag gebruik willen maken van een draadloos camerasysteem. Hightech mogen we onze producten met recht noemen. We leveren enkel van ons eigen merk en zullen u ook in de toekomst blijven verbazen van de eindeloze mogelijkheden. U wilt natuurlijk als grote onderneming alle toegangswegen in de gaten houden. U wilt dat er 24 uur per dag een draadloos camerasysteem aan staat zodat u niet hoeft te investeren in bewakers. Misschien hebt u een winkel in de bewoonde wereld. Dan kunt u er voor kiezen om ook in de winkel zelf een draadloos camerasysteem op te hangen. Dan kunt u in realtime klanten in de gaten houden en hen betrappen op diefstal of andere malafide praktijken. Hebt u daarentegen een loods of magazijn op een onbewaakt industrieterrein? Dan kunt u rond het hek en bij de diverse ingangen het draadloos camerasysteem ophangen. U voelt zich overdag waarschijnlijk al erg veilig omdat er vele mensen aan het werk zijn. Maar als er in de nacht niemand is, geen bewakers of honden, dan kan een draadloos camerasysteem soelaas bieden. Potentiële inbrekers bedenken zich al snel een tweede keer als ze onze geavanceerde producten zien. Reken er maar op dat de politie de daders trouwens snel in hun kraag kunnen vatten nadat ze de videobeelden hebben gezien die door ons systeem is opgenomen. Want u krijgt er te allen tijde een recorder bijgeleverd. Het is aan u om te bepalen of u daar elke dag overheen wist of dat u een recorder koopt met erg veel geheugen zodat u dagen achtereen kunt opnemen.

U kunt het draadloos camerasysteem eenvoudig zelf installeren

Een draadloos camerasysteem heeft uiteraard als bijkomend voordeel dat de afzonderlijke camera’s hun beelden digitaal verzenden zonder tussenkomst van kabels. Daardoor kunt u ze erg hoog aan een plafond hangen of op een geïsoleerde plek waar u nooit komt. Om dan toch de gangen van zaken in het oog te houden zal dit draadloos camerasysteem alles opnemen waar u de camera’s dan ook van afstand op richt. Een draadloos camerasysteem hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Het gaat om:

  • De locatie. Is het gebouw binnen of buiten de bebouwde kom,
  • En de grootte van het gebouw en de hoeveelheid ingangen die u wilt bewaken,
  • Ook de scherpte van de beelden spelen een rol. Wilt u in zwartwit opnemen of in high-definition kleuren? Bij ons kan het namelijk allemaal.

In HD opnemen heeft uiteraard vele voordelen, zeker als er daadwerkelijk iets is gebeurd en u dat wilt aantonen bij de politie. Hebt u een kleiner pand zoals een winkel of kantoor en is het daarom niet een probleem om een bekabeld systeem aan te leggen? Uiteraard bent u ook dan bij ons aan het juiste adres. U kunt qua aantal camera’s bij ons alle kanten op. Van 1 camera tot minstens 16 camera’s, het kan allemaal!

En breidt het uit met meerdere camera’s

Hopelijk hebben we u er in ieder geval van overtuigd dat professionele bewaking absoluut zijn vruchten kan afwerpen. Ter preventie, identificatie en veiligheid zal een draadloos camerasysteem vast en zeker ook voor uw bedrijf de juiste keuze zijn. Velen zijn u al voorgegaan waaronder bekende namen zoals Brinks, KLM en Albert Heijn. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen doen en wat het u gaat kosten? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!