Dit is dé webshop voor luxe tuinmeubelen

Als je een echte designliefhebber bent dan wil je die liefde natuurlijk niet alleen beperken tot de inrichting van je huis, maar ook doortrekken in je tuin. Een van de manieren waarop je dat kunt doen is door luxe tuinmeubelen te kopen in de winkel van dacks. Bij dacks weten ze alles van tuinmeubels, want ze zijn gespecialiseerd in alleen de allermooiste merken en designers. Bij een gebrek aan een mooi aanbod luxe tuinmeubelen besloten ze namelijk om al deze merken en ontwerpers zelf samen te brengen in hun showroom in Amsterdam. Maar omdat er veel mensen zijn die ook graag online winkelen hebben ze natuurlijk ook een webshop waar je al die meubels kunt kopen. Je kunt deze webshop natuurlijk ook bekijken als je binnenkort naar de winkel wilt komen en alvast een indruk wilt krijgen van het huidige assortiment. Dan kun je alvast een selectie van meubels maken die je interessant vindt en die je in het echt wilt gaan bekijken. Als je niet zo goed weet welke luxe tuinmeubelen het beste in jouw tuin passen dan kun je in deze winkel uiteraard ook terecht voor een passend advies. Ze zijn het namelijk al jaren gewend om de meest uiteenlopende vormen en maten tuinen te voorzien van trendy meubels, en kunnen heel goed inschatten welk formaat geschikt is en welke kleuren en materialen goed bij elkaar passen. Zo krijg je een inrichting die zowel past bij de vorm als de sfeer van je tuin.

Luxe tuinmeubelen van goede kwaliteit

De reden dat steeds meer mensen kiezen voor de luxe tuinmeubelen van dacks is natuurlijk dat deze van uitmuntende kwaliteit zijn. Je betaalt er weliswaar wat meer voor, maar dan heb je ook wat. Als je kiest voor houten meubels dan zijn ze gemaakt van zeer goede kwaliteit hout, en ook al het kunststof is duurzaam geproduceerd. Houten meubels vereisen natuurlijk wel meer onderhoud dan kunststof meubels, maar vaak zien ze er iets warmer en gezelliger uit. Het is dus maar net wat jij belangrijker vindt. Je kunt een kunststof zithoek namelijk ook gezellig maken met allerlei mooie kussens en lantaarns, want ook deze verkopen ze uiteraard in deze winkel voor luxe tuinmeubelen. Je kunt er dus niet enkel banken, stoelen en tafels kopen, maar ook mooie decoratie voor in de tuin.

De trendy tafels en stoelen van Fermob

Een van de meest bekende merken die ze bij dacks verkopen is natuurlijk Fermob. Vrijwel iedereen is wel bekend met de minimalistische, mar comfortabele ontwerpen in allerlei mooie kleuren. In deze winkel verkopen ze de volgende items van Fermob:

  • Fermob armstoelen
  • Fermob stapelstoelen
  • fermob eettafels
  • Fermob zitkussens
  • Fermob roltafeltjes

Ze hebben zelfs een heus kunststof hobbelpaard van Fermob, waar de kinderen buiten mee kunnen spelen! Deze is niet alleen leuk voor de kids, maar ook voor jullie want hij ziet er super trendy uit en is een echte eyecatcher in je tuin. Sowieso hebben ze ook wat luxe tuinmeubelen voor kids, dus ook voor gezinnen met (kleine) kinderen is deze winkel in design tuinmeubels een echte aanrader. Voor je het weet heb je een loungehoek waar je U tegen zegt, en zullen vrienden en familie super vaak langskomen voor gezellige avondjes buiten met een hapje en een glaasje wijn.