De juiste verhuisdoos voor het juiste artikel

Een verhuisdoos is meer dan alleen een kartonnen doos waar je spullen in kunt stoppen. Dat is uiteraard de essentie van een verhuisdoos en het doel waarvoor je deze doos gebruikt. Maar zoals alles met een essentie, heb je ook te maken met secundaire eigenschappen. Een verhuisdoos van verhuisdozenstore.nl is namelijk niet altijd dezelfde doos. Je hebt verschillen qua dikte van karton en samenstelling van karton. Dat betekent dat elke doos geschikt is voor een specifiek gewicht. Daardoor is de ene doos beter te gebruiken voor het opslaan en vervoeren van zware spullen en de andere juist voor lichte spullen. Tevens heb je vaak te maken met breekbare artikelen en die wil je dan ook het liefst vervoeren in dozen die niet snel doorzakken en tegen een stootje kunnen. Hoewel elke verhuisdoos dus is bedoeld om spullen in op te slaan, kun je toch differentiëren tussen verschillende soorten dozen met uiteenlopende functies. Zo heb je een universele essentie die geldt voor alle verhuisdozen en een particuliere toepassing voor iedere individuele doos. Om deze reden is het dan ook goed om te kijken naar alle spullen die je wilt inpakken. Zijn het vooral kleine lichte spullen, dan zijn dozen met dunner karton natuurlijk wel geschikt. Zijn het echter zware spullen die snel door de bodem van een verhuisdoos kunnen zakken, dan kun je beter kiezen voor een verhuisdoos met een draagcapaciteit van bijvoorbeeld 50 kilogram. Maar je moet ook rekening houden met de drager. Hoewel een verhuisdoos met dik karton inderdaad tot 50 of 80 kilo kan worden gevuld, moet deze uiteindelijk ook worden opgetild en gedragen worden. Dus soms is het beter om spullen te verspreiden over meerdere dozen. In dat geval heb je wellicht niet 1 verhuisdoos met een draagcapaciteit van 50 kilogram nodig, maar twee dozen met een draagcapaciteit van elk 20 kilogram. Zo zie je maar dat ook zoiets simpels als het kopen van verhuisdozen toch vaak net iets genuanceerder is dan je wellicht zou denken. Maar welke soort dozen je ook nodig hebt, het is goed om te weten dat je dus altijd terecht kunt bij de webwinkel van verhuisdozenstore.nl. Hier kun je inderdaad al die verschillende soorten dozen met uiteenlopende diktes bestellen. Dat betekent dat je voor ieder artikel en iedere klus bij deze winkel terecht kunt voor de geschikte dozen. Surf dan ook snel naar de website en maak je keuze!

Bestel jouw verhuisdoos en accessoires via verhuisdozenstore.nl

Als je op het punt staat om te verhuizen en best ook al wel in de stress bent met inpakken en alles regelen, dan is het goed om te weten dat je je benodigde verhuisdozen en verhuisaccessoires gewoon online kunt bestellen. Je hebt alles dan de volgende dag al in huis, dus zelfs last minute bestellingen zijn vaak nog wel op tijd. Qua accessoires kun je bijvoorbeeld denken aan: 

  • Verhuisdekens
  • Verhuisstickers
  • Matrashoezen

Ook voor zaken als bijvoorbeeld inpakpapier kun je bij deze winkel terecht. Dat is mooi want dat kun je allemaal in 1 keer mee bestellen.

Vragen? Neem gerust contact op

Mocht je ergens tegenaan lopen, dan kun je voor advies of opheldering altijd even contact opnemen met verhuisdozenstore.nl.