Dankzij hypnotherapie in Utrecht een ander mens

Hypnose is een bijzonder verschijnsel dat tegenwoordig een steeds belangrijkere rol krijgt binnen de zorg. U kunt bijvoorbeeld naar onze hypnotherapie in Utrecht toekomen als u een bepaalde mentale kwaal hebt. Bent u bijvoorbeeld geestelijk afhankelijk van een stof die slecht is voor uw lichaam? U denkt wellicht direct aan nicotine, de verslavende stof in sigaretten. Maar we hebben het ook over sterkere drugs, over alcohol en suiker. Want suiker is in combinatie met vet een ware dikmaker. En zo zijn er diverse stoffen waar u verslaafd aan kunt raken zonder het zelf door te hebben. Mist u de discipline om te stoppen? Dan kan hypnotherapie in Utrecht iets voor u zijn. We bieden overigens diverse locaties in vrijwel heel Nederland aan. U hoeft daardoor nooit ver te reizen als u een dergelijke therapie wilt ondergaan. Kijkt u maar even op hypnose-praktijk.nl en zoek de meest dichtstbijzijnde vestiging op. U kunt bijvoorbeeld de praktijk voor de hypnotherapie in Utrecht snel vinden. Bel ons op of stuur een e-mail en leg kort uw problemen uit. U kunt vervolgens langskomen voor een intake gesprek waarna we u snel inplannen voor de daadwerkelijke hypnose. U zult al na een behandeling merken dat het u een stuk makkelijker valt om niet een biertje te drinken of een sigaretje te roken. Soms is het nodig om de behandeling een aantal keren te herhalen, zeker als u aan een bepaalde angst of depressie lijdt die grotendeels gebaseerd is op irrationele opvattingen.

Is hypnotherapie in Utrecht iets voor u? Meldt u dan aan

Tijdens de hypnotherapie in Utrecht wordt u aldus door een professional onder hypnose gebracht. U bent niet meer bewust maar we kunnen wel met uw onderbewustzijn communiceren. Vaak is er iets niet goed in het onderbewustzijn en dat kan zich op diverse manieren uiten. Denk aan een verslaving, chronische pijnen, faalangst en andere problemen die uw leven ontregelen. Dit beeld wordt gecorrigeerd door de hypnotiseur tijdens deze hypnotherapie in Utrecht. U wordt daarna weer wakker gemaakt en u zult merken dat u onbewust bent veranderd. Het zal het leven een stuk eenvoudiger maken als u geen angsten meer hebt voor hoogtevrees, andere mensen of als u niet langer geld hoeft te investeren in tabak. Het gaat u hopelijk nu ook eindelijk lukken om een dieet te volgen zonder midden in de nacht de voorraadkast te plunderen waardoor u weer van voren af aan moet beginnen. Een jojo-effect is herkenbaar bij mensen die aan diverse verslavingen lijden. Dankzij de hypnotherapie in Utrecht kan die neiging als sneeuw voor de zon verdwijnen omdat we bij de bron kunnen komen en de wortel kunnen corrigeren. Ook diverse psychosomatische problemen die u niet langer in de hand hebt kan tijdens de hypnotherapie in Utrecht of waar u in Nederland dan ook bij ons aanklopt worden behandeld. Denk aan onder andere:

  • Tandenknarsen,
  • Migraine,
  • Nagelbijten,
  • En chronische pijnen.

Het kan u helpen om van vele problemen af te komen

Van pijn en verslaving af komen, dat is voor iedereen erg belangrijk. Heeft het voor u ook een hoge prioriteit? Dan kan een hypnotherapie in Utrecht voor u wonderen doen. Kijkt u daarom eens op onze website en lees de mogelijkheden gerust even door. Mocht u nog enkele persoonlijke vragen hebben dan kunt u met het filiaal bellen. U kunt ook de ervaringen van anderen doorlezen die u al zijn voorgegaan. Wellicht put u daar hoop en troost uit en overtuigd het u ervan om hypnotherapie in Utrecht een kans te geven. U kunt u trouwens ook aanmelden om zelf een volwaardig hypnotiseur te worden! Lees meer…