Chinese Taxidriver: de jazzband uit Zuid Holland

Wilt u graag een feest organiseren en bent u op zoek naar een goede jazzband uit Zuid Holland? Dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken. Wij zijn een jazzband uit Zuid Holland en wij maken al vele jaren de mooiste muziek op bruiloften en partijen. Wij vinden het als jazzband uit Zuid Holland belangrijk dat wij een goede sfeer verzorgen op het feest dat u graag wilt gaan geven. Vandaar dat wij er alles aan doen dat wij u een uitgebreid repertoire kunnen laten horen. Noem een van de klassiekers en wij hebben het in ons repertoire opgenomen. Wij hebben bovendien heel erg veel ervaring met optreden waardoor u er zeker van kunt zijn dat u een topavond zult beleven. Wij weten wat het publiek wil horen. Wij spelen daarom ook niet onze lijst, wij zorgen er altijd voor dat wij het publiek geven wat het nodig heeft. Zo spelen wij in op de sfeer van de avond. Is er net even heerlijk gedanst? Dan blussen wij het af met een heerlijk kalmerend nummer. Wij hebben zo als jazzband uit Zuid Holland al heel veel feesten mogen ondersteunen en wij hebben daar altijd heel goede reacties op mogen ontvangen. Wij hopen daarom van harte dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen op onze site. Wij doen er als jazzband uit Zuid Holland alles aan om u tegemoet te komen. Wel willen wij u vragen om niet te lang te wachten met ons te boeken aangezien wij vaak snel vol zitten. Wilt u daarom zeker weten dat wij op uw feest komen spelen? Maak dan tijdig een reservering. U kunt dit doen middels het contactformulier dat u elders op onze site kunt vinden. Wij hopen u snel een keer te mogen spreken.

Als jazzband uit Zuid Holland zorgen wij dat u een fantastische avond beleeft!

Wij vinden het altijd belangrijk dat u de muziek te horen krijgt die u graag wilde horen. Mocht u daarom verzoeken hebben, dan kunt u deze altijd aan ons doorgeven. Wij werken met mensen die uitermate getalenteerd zijn en die bovendien alles al een keer voorbij hebben zien komen. Wij leveren altijd maatwerk waardoor u de muziek kunt horen waar uw hart sneller van gaat kloppen. Wij gaan al vele jaren mee als jazzband uit Zuid Holland en wij hebben altijd heel goede reacties mogen ontvangen op onze optredens. Wij zorgen er altijd voor dat wij goed te horen zijn. Dat betekent dat wij een eigen geluidsman meenemen die zorgt dat al het geluid goed te horen is. Zo kan iedereen genieten van de muziek die wij als jazzband uit Zuid Holland zullen gaan maken. Veel mensen die Chinese Taxidriver ooit hebben horen spelen, wilden graag weten waar zij ons nog een keer konden zien spelen. Dat vinden wij altijd prettig om te horen en wij hopen dat u ook zo enthousiast over onze muziek zult zijn. Maak daarom vandaag nog een boeking en dan zien wij u binnenkort op uw feest!

U kunt ook liedjes door ons laten schrijven

Wanneer u zelf een muzikant bent en u wilt graag een hit maken, dan kunt u ons ook inschakelen. Wij maken namelijk ook muziek in opdracht. Wij kijken daarbij altijd naar uw stijl en naar uw wensen om u zo het lied te geven dat het beste bij u past. Kortom:

  • wij komen graag op uw feest spelen
  • wij maken ook muziek in opdracht
  • wij werken met gunstige tarieven

Kijk voor meer informatie op ajcms.