Breid uw netwerk uit met deze handige thinprint

Misschien herkent u de volgende situatie wel: u werkt op kantoor en in de loop der jaren breidt u steeds meer uit en dat levert steeds meer bureaus met computers en dus heel veel kabels op. Wij willen u daarom graag wijzen op de mogelijkheden die wij van Com2Distri.com te bieden hebben wanneer het gaat over het optimaal kunnen uitbreiden van uw bestaande server. Veel mensen ondervinden de meeste problemen met de print server en vandaar dat wij u in deze korte tekst graag wat meer tekst en uitleg zouden willen geven over de thinprint. De thinprint hebben wij al vele jaren in ons assortiment en het apparaat heeft zich in de loop der jaren dan ook al heel vaak bewezen. De thinprint is ideaal wanneer u meer printers op uw server wilt aansluiten, zonder daarbij de server helemaal te hoeven vervangen. Het is namelijk zo dat u eenvoudig de thinprint op uw server kunt aansluiten en vervolgens kunt u de printers weer op de thinprint aansluiten. Dit zorgt er voor dat u veel meer printers op uw server kunt aansluiten zonder dat u daar een ingrijpende verandering aan uw server voor hoeft door te voeren. Klinkt u dit niet als muziek in de oren? Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te bekijken welke thinprint voor uw situatie het meest geschikt is. U zult merken dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen en dat betekent dus ook dat wij u veel verschillende mogelijkheden aanbieden. Kom daarom vandaag nog even naar Com2distri.com om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal kunnen bieden. Mocht u behoefte hebben aan meer persoonlijke uitleg, aarzel dan vooral niet om even contact op te nemen met een van onze mensen. Hij of zij staat u graag te woord om u uit te leggen wat in uw geval de beste oplossing is.

Met onze thinprint kunt u uw snel meer printers op uw server aansluiten

Wij krijgen vaak te maken met bedrijven die sneller groeien dan hun servers aankunnen. Vaak denken bedrijven dat zij op dat moment grote investeringen moeten doen om de boel weer in orde te maken, maar wij kunnen u vertellen dat dit in heel veel gevallen helemaal niet nodig is. Wij kunnen u namelijk de thinprint leveren waarmee u heel eenvoudig meerdere printers op uw server kunt aansluiten. Wij kunnen u aan een thinprint helpen waarmee u maximaal twaalf printers kunt aansluiten op uw server. Dat schept een hoop mogelijkheden en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat u een keer een blik wilt komen werpen op onze thinprint. Wij staan altijd voor u klaar om te helpen dus mocht u momenteel een vraag hebben, schroom dan vooral niet en neem even contact met ons op. Wij leggen u graag uit welke mogelijkheden wij u te bieden hebben.

Wij kunnen u helpen met de installatie

Wanneer u het werk graag uit handen geeft omdat u er zeker van wilt zijn dat alles perfect geïnstalleerd wordt, kunnen wij voor u de installatie verzorgen. Kortom:

  • wij helpen u graag aan de juiste producten
  • wij bieden vele mogelijkheden om dure uitbreidingen te besparen
  • onze experts kunnen u helpen met de installatie van onze producten

Wij hopen u snel een keer op onze site te mogen ontvangen. Surf snel even naar Com2Distri.com. Lees meer…