Biologische gerookte vleeswaren voor onze landwinkel

Sinds jaar en dag staat onze landwinkel in het teken van biologische artikelen en sinds we een paar jaar geleden een B&B gestart zijn in de boerderij naast de landwinkel is er steeds meer vraag naar een uitgebreid assortiment. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ook de biologische gerookte vleeswaren van Cuno Moormann & Zn. Toe te voegen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in Wild en gevogelte en bereidt biologische gerookte vleeswaren op ambachtelijke wijze. We hebben contact met hen opgenomen nadat we op hun website moormann.nl hadden gelezen over de biologische gerookte vleeswaren die zij leveren. Voor ons is het van groot belang dat het bewezen biologische gerookte vleeswaren is en dat we daarnaast ook niet te veel zouden betalen. Het moet natuurlijk nog wel aantrekkelijk blijven voor onze klanten om de inkopen bij ons te doen. Deze biologische gerookte vleeswaren zijn een aanvulling op ons assortiment en we merken dat mensen het zeer waarderen dat wij tot deze stap zijn overgegaan.

Ons assortiment biologische gerookte vleeswaren

Cuno Moormann & Zn. richt zich als bedrijf op diverse markten, waaronder

  • Groothandels
  • Winkels
  • Horecabedrijven
  • Speciaalzaken

Wij vallen met onze landwinkel onder de winkels die biologische producten aanleveren en juist omdat wij geen grote keten zijn, maar een op zich staande winkel die als enige biologische landwinkel in de regio opereert zijn wij misschien een vreemde eend in de bijt. Toch hebben wij een aanzienlijke klantenkring en zeker nu wel ook de B&B erbij hebben, is het voor ons belangrijk om een volledig assortiment te hebben, waarbij we alles kunnen bieden wat een grote biologische winkel ook biedt, zij het in een wat smaller assortiment. Dit geldt ook voor onze biologische gerookte vleeswaren. We hebben inmiddels ervaren dat Cuno Moormann & Zn. hier heel goed op kan inspelen, omdat zij een mooi assortiment hebben dat aansluit bij wat wij willen leveren. De biologische gerookte vleeswaren is vooral van wild en gevogelte, zoals logisch lijkt bij de specialisatie die dit bedrijf heeft en we kunnen daarmee ook een bepaalde mate van exclusiviteit bieden tegen redelijke prijzen. Bij ons zijn de biologische gerookte vleeswaren zeer populair en we nemen dan ook diverse zaken af, waaronder:

  • Hertenvlees
  • Bizonvlees
  • Struisvogelfilet
  • Tamme eend
  • Kalkoenfilet
  • Kipfilet

Je proeft aan deze vleeswaren dat het echt biologisch is. De natuurlijke smaak is behouden, er zijn geen toegevoegde conserveringsmiddelen. Het is authentiek en ambachtelijk gerookt en dat is precies waar wij zelf van houden en waar ons bedrijf ook voor staat.

Kwaliteit met een keurmerk

Cuno Moormann & Zn. beschikt over het Skal certificaat en werkt ook alleen met leveranciers die dit certificaat ook hebben. De zekerheid die dit biedt dat biologische gerookte vleeswaren van Cuno Moormann & Zn. ook daadwerkelijk eerlijk en biologisch is, is voor ons uiterst belangrijk. De kwaliteit die deze producten hebben is daarbij ook nog eens van zulk hoogstaand niveau dat we om die reden hebben besloten om zaken te doen met deze leverancier. Als biologisch bedrijf, en zeker voor onze landwinkel, is het zo ontzettend belangrijk dat je hier bovenop blijft zitten. Je schept direct hoge verwachtingen bij je klanten en wanneer je één keer de mist in gaat, dan kun je een groot deel van je klanten verliezen. Het is een basis van vertrouwen en op die manier selecteren wij al onze leveranciers. De vleeswaren die wij aanbieden voldoen hier op alle fronten aan en niet alleen zijn ze eerlijk en heerlijk, maar ziet alles er ook nog eens piek fijn uit. Het is een prachtig assortiment dat we kunnen bieden en onze klanten komen speciaal voor deze vleeswaren naar onze landwinkel toe.