Biezen stoelen herstellen hoeft niet moeilijk te zijn

Het is uiteraard mooi om authentieke biezen stoelen in je huis te hebben. Dergelijke stoelen werden nog gemaakt in de tijd voordat alles via massaproductie werd gemaakt. Wellicht zijn er nu ook wel biezen stoelen die met machines worden gemaakt, maar als jouw biezen stoelen al een paar decennia oud zijn, dan is de kans groot dat deze nog door een echte vakman zijn gemaakt. Het nadeel is wel dat deze vakmannen niet meer in grote getalen aanwezig zijn. Dus op het moment dat jij je biezen stoelen wilt herstellen, dan is dat soms lastig. Dit is lastig om de simpele reden dat er niemand in de buurt is die de biezen stoelen kan herstellen. Dat probleem heb je bij moderne meubelen natuurlijk niet. Als jouw stoelen van de IKEA kapot gaan, dan kun je eerst kijken of je nog garantie hebt en zo niet, dan kun je zo naar de IKEA gaan en een paar nieuwe halen. Van elke stoel die jij bij de IKEA hebt gekocht, staan er immers nog vele honderden in het magazijn. Als je een authentieke stoel hebt, bijvoorbeeld een biezen stoel of een rotan stoel, dan kun je niet zo maar even een nieuwe halen bij de plaatselijke meubelboulevard. Het voordeel van een echte biezen stoel is wel dat je een mooie unieke stoel in je huis hebt. Daarnaast hoeft het natuurlijk niet moeilijk te zijn als je biezen stoelen wilt herstellen. Er zijn nog altijd vakmannen die weten hoe ze biezen stoelen moeten herstellen. Punt is alleen wel dat je deze vakmannen even moet vinden. Maar dat is dankzij het internet natuurlijk niet meer zo moeilijk. Je kunt immers via Google ‘biezen stoelen herstellen’ intypen en je zult direct naar een vakman worden gebracht. Het zal dan ook niet lang duren voordat je bij Deenen de Stoelenmatter uitkomt. Deze vakman weet precies hoe hij biezen stoelen moet herstellen. Maar maak je geen zorgen als je geen biezen stoelen wilt herstellen, want je kunt ook bij Deenen de Stoelenmatter terecht voor meubelen gemaakt van de volgende materialen:

  • Rotan
  • Riet
  • Papercord

Dus al je klassieke stoelen, of deze nu zijn gemaakt van rotan of Biezen, kun je vakkundige laten repareren bij Deenen de Stoelenmatter.

Biezen stoelen herstellen voor een zachte prijs

Je wilt uiteraard zo lang mogelijk genieten van je biezen stoelen, maar als het herstellen van deze stoelen handen vol met geld kost, dan koop je natuurlijk toch liever een paar nieuwe. Gelukkig doen ze er bij Deenen de Stoelenmatter alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. De vakmannen hebben dan ook al vele jaren ervaring met biezen stoelen herstellen. Daardoor kunnen ze vaak direct ook zien wat er nodig is qua reparatie en hoeveel dat ongeveer gaat kosten. Dat betekent dat jij van te voren meteen weet waar je aan toe bent en later dus niet voor verassingen komt te staan. Je kunt een afspraak maken om je stoelen te laten ophalen. Maar als je in de buurt woont, kun je de stoel(en) ook even langsbrengen. Als de mensen van Deenen de Stoelenmatter langskomen, dan kan het ook zo zijn dat de schade ter plaatste direct verholpen kan worden. Mocht dat niet zo zijn, dan nemen ze de biezen stoelen mee en vervolgens worden deze na ongeveer 3 tot 4 weken weer bij je thuis gebracht.

Ontdek alle mogelijkheden via stoelenmatten.info

Mocht je nu nog meer willen weten, dan kun je ook altijd even langskomen op de site. Daar vind je alvast heel veel informatie.