Bestel uw kartonnen dozen eens online

Het zal u wellicht nauwelijks zijn opgevallen hoe belangrijk kartonnen dozen zijn in Nederland. Vrijwel alle producten die van de groothandelaar naar de verkoper worden gebracht zijn verpakt in deze kartonnen dozen. Dit wordt ook wel een collo genoemd. Ook grotere producten zoals elektronica worden in kartonnen dozen geleverd, vaak met opdruk en komen uiteindelijk in handen van de koper, de klant. Voor verhuizingen is de doos natuurlijk ook onmisbaar. Kortom: als u eens om u heen kijkt dan zal het u al snel opvallen dat kartonnen dozen een belangrijke deel van het leven opmaken. Dit moet u natuurlijk niet al te dramatisch opvatten. Het is juist een positief gegeven want het gaat hierbij vaak om gerecycled materiaal. Papier krijgt meestal een tweede of derde jeugd als stug karton. En de doos zelf kan ook meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Een doos waarin de pc zat kan gebruikt worden als papierbak, als verhuisdoos of als pakketje. Wilt u graag een doos kopen? En hebt u er niet meer dan 1 van nodig? Of wilt u in het groot vele kartonnen dozen bestellen? Dan bent u altijd bij ons aan het juiste adres. We leveren namelijk in vele groottes en wij accepteren bestellingen van 1 stuk tot vele duizenden stuks. Kijkt u eens op viv.nl voor ons totale aanbod. Waarom we u aanraden om voor Viv te kiezen? Dat leest u natuurlijk in de komende tekst.

Kartonnen dozen verkopen we per stuk

Onze kartonnen dozen zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn stevig, zeer veerkrachtig en sterk zodat u ze hoog op elkaar kunt stapelen. Ook kunt u ze na gebruik demonteren door ze uit te vouwen. Dan hebt u er geen omkijken meer naar en liggen ze niet langer in de weg. Een andere reden om onze kartonnen dozen te kopen is:

  • Omdat wij erg snel bezorgen door het hele land. Als u bijvoorbeeld tijdens werkdagen voor 15:00 uur bestelt, dan hebt u ze morgen al in huis.
  • En als het totale bedrag boven de 100 euro valt, dan berekenen we geen verzendkosten. Wist u trouwens dat u al een doos kunt kopen voor maar 15 eurocent? Tel uit uw winst en bestel snel in bulk.
  • En alle afgebeelde producten inclusief het overige verpakkingsmateriaal is allemaal uit voorraad leverbaar.

Hopelijk hebben we u overtuigd om ook bij ons uw kartonnen dozen te bestellen. Wij zorgen er wel voor dat u daar absoluut geen spijt van krijgt en dat u snel aan de slag kunt met het verpakken van uw producten. Wat voor verpakkingen u dan ook nodig hebt, we hebben het allemaal in huis en kunnen het tevens aanpassen aan uw wensen. Kunt u bijvoorbeeld een bepaald formaat kartonnen dozen niet vinden? Geef dit dan aan ons door want we gaan graag voor u op zak.

Ook ander verpakkingsmateriaal kunt u hier bestellen

Naast een brede keuze aan kartonnen dozen in diverse soorten, kleuren en maten kunt u ook ander verpakkingsmateriaal en accessoires kopen. Denk daarbij aan enveloppen, diverse soorten folie, tape, plakband en zakken van plastic. U kunt een gratis profiel aanmaken zodat u in de toekomst snel een bestelling kunt maken door enkel in te loggen. Vul daarom wel eerst al uw adres- en contactgegevens in zodat u dat maar eenmalig hoeft te doen. hebt u daar nog vragen over? Dan kunt u de klantenservice bellen en mailen. Via de chat zijn we tevens aanspreekbaar en u kunt op de hoogte blijven van het laatste nieuws door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief. Ten slotte hopen we dat u ons een rating wilt geven.