Bent u opzoek naar timemanagement tips?

Bent u opzoek naar timemanagement tips? Dan bent u bij Tijdwinst.com aan het goede adres. Dit is een initiatief van Nederlandse time management experts die timemanagement tips geven. Het bedrijf is verkozen tot de beste time management training voor druk bezette mensen in Nederland en België. De cursus neemt u mee in de wereld van moderne time-management. 

timemanagement tips

De website tijdwinst.com geeft 101 timemanagement tips. Kent u dat? U bent nog met van alles bezig. Klanten die een reactie terug verwachten, mailtjes die opgepakt moeten worden en een collega die vraagt of dat gene al af is. U heeft geen overzicht en de belangrijkere dingen komen op deze manier aan de zijlijn te staan. De timemanagement tips woorden onderverdeelt in categorie, namelijk:

 • timemanagement tip om overzicht te creëren
 • timemanagement tip om prioriteiten te stellen
 • timemanagement tip om projecten en doelen te managen
 • timemanagement tip om uitstelgedrag te voorkomen
 • timemanagement tip om te plannen vanuit timemanagement systemen
 • timemanagement tip voor een lichtgewicht timemanagement systeem
 • timemanagement tip om de workflow te managen
 • timemanagement tip om slimmer samen te werken
 • timemanagement tip om concentratie te behouden
 • timemanagement tip om slimmer te mailen
 • timemanagement tip om pc en internet slimmer te gebruiken
 • timemanagement tip om up to date te blijven
 • timemanagement tip voor een betere work life balans.

Overzicht creëren

Daarnaast geeft de website ook timemanagement tips om overzicht te creëren. Wanneer u druk bent en diverse afspraken hebt op een dag heeft u meer taken dan tijd. U kunt niet overal zijn en er wordt veel van u verwacht. Om effectief te werk te gaan is het belangrijk om prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Het is belangrijk om u af te vragen waaraan u uw tijd moet besteden.Om hier duidelijkheid in te krijgen zijn er vijf timemanagement tips opgesteld:

 1. Zorg voor de juiste motivatie
 2. Maak het hoofd leeg met een gedachtendump
 3. Ga regelmatig na waar de aandacht ligt
 4. Houd het hoofd leeg met Braintoss
 5. Verander de mindset

Bent u geïnspireerd door de timemanagement tips? Dan kunt u een volgende stap zetten om de persoonlijke ontwikkeling om een 1-daagse cursus time management te volgen. Deze cursus zorgt ervoor dat dat een van de experts u een dag meeneemt in de wereld van moderne timemanagement. Daarnaast leert u een extreem praktische timemanagement aanpak die te implementeren valt in het dagelijkse werk en leven. timemanagement is een uitkomst wanneer u houdt van spontane dingen in het leven en niet alles van tevoren wilt vastleggen.

In de cursus leert u professionele dingen uitstellen. De ad-hoc taken mogen u leven niet meer leiden, maar u neemt de regie terug in eigen handen. In de 1-daagse cursus leert u een eigen cockpit te bouwen om altijd overzicht te houden over de meest belangrijke aspecten uit werk en leven. Dit zorgt ervoor dat u meer ruimte vrij kunt maken voor uw prive leven. De zaken die er werkelijk voor u belangrijk zijn treden naar de voorgrond waardoor u meer controle krijgt over de situatie. Zo kunt u meer spontane dingen doen en genieten van het leven.

Wilt u meer tips? Dan kunt u meer lezen op de website. Of wilt u een cursus volgen? Neem gerust contact op met het bedrijf.