Ben je op zoek naar goede intercomsystemen? 

Binnen een bedrijf is communicatie zeer belangrijk. Communicatie tussen de afdelingen binnen het bedrijf is belangrijk, maar de communicatie naar buiten toe ook. In zulke gevallen is het verstandig om gebruik te maken van goede intercomsystemen. Een intercomsysteem maakt communicatie tussen twee partijen een stuk toegankelijker en is ook mogelijk voor de snelle distributie van informatie. Als je als zakelijke klant op zoek bent naar goede intercomsystemen, dan zijn de intercomsystemen van Commend zeker aan te raden. Dit internationale bedrijf maakt al jaren dergelijke systemen voor grote klanten. 

De intercomsystemen van Commend 

In veel scenario’s in een goede communicatievoorziening van groot belang. Intercomsystemen spelen namelijk een grote rol bij de veiligheid van grote bedrijven. Zo kun je via een dergelijk systeem bijvoorbeeld gemakkelijk monitoren zie jouw pand in probeert te komen. Mensen moeten bij de intercom namelijk aanbellen en dan krijg je via het scherm precies te zien wie er bij jou aan de deur staat. Wanneer je deze persoon niet herkent of verder geen bezoekers of klanten verwacht, kun je middels de intercom ook met die persoon communiceren. Wanneer het bijvoorbeeld de pakketbezorger is, kun je op afstand de deur voor hem openen, maar wanneer die persoon niet in jouw pand thuishoort, kun je hem dus ook gewoon de toegang weigeren. Dit soort beveiligingsoplossingen worden op grote schaal bij veel bedrijven toegepast. Tegenwoordig vind je dergelijke intercomsystemen uiteraard in appartementencomplexen of flats. Er zijn echter ook genoeg zakelijke gebruikers die van zulke systemen gebruikmaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van scholen of ziekenhuizen? Helaas is beveiliging ook op scholen en in ziekenhuizen steeds meer nodig. Via een intercom kan een beveiliger gemakkelijk op afstand monitoren wie, eventueel buiten openingstijden, het gebouw wil betreden. Intercoms worden echter niet alleen gebruikt voor de beveiliging van gebouwen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het openbaar vervoer? Treinstations hebben vaak een intercom waar mensen met een druk op de knop kunnen vragen om reisinformatie of via een SOS-knop een noodgeval kunnen melden. Ook in stadscentra en recreatiegebieden is vaak zo’n dergelijke installatie aanwezig. Wanneer je zelf op zoek bent naar een intercomsysteem voor je bedrijf, neem dan contact op met Commend. Zij maken al jaren intercoms voor grote zakelijke gebruikers en zijn expert op het gebied van digitale communicatie. Zo bieden zij onder andere: 

  • Intercom servers 
  • Softwarematige intercoms 
  • Hardware op maat 

Het maakt dus niet uit wat je nodig hebt of waar je het voor wilt gebruiken, Commend heeft ook voor jou en je bedrijf een passende oplossing. De intercomsystemen van Commend zijn niet alleen van zeer goede kwaliteit, maar zijn ook zeer veilig. Daarnaast beschikken de systemen van Commend ook over een speciale technologie die een perfecte spreekverbinding kan garanderen. In het geval van nood is het natuurlijk wel de bedoeling dat je een goede verbinding over je intercom server hebt en dat je perfect goed verstaanbaar bent. 

Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden 

Als je dus op zoek bent naar een goede zakelijke oplossing voor je communicatievraagstuk, neem dan contact op met Comment. De intercomsystemen van Commend dragen sterk bij aan de beveiliging van je bedrijf en zijn daarnaast ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Commend heeft verschillende oplossingen voor het plaatsen van een intercomsysteem. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een intercom server, maar ook een softwarematige intercom die draait op een virtuele machine is mogelijk. Kijk op https://www.commend.nl/company-nl/commend-benelux/intercomsystemen.html voor meer informatie over de verschillende oplossingen van Commend. Via https://www.commend.nl/ kun je tevens contact opnemen voor meer informatie. Vraag naar de verschillende mogelijkheden en ontdek wat Commend voor jouw bedrijf kan betekenen. 

Lees meer…