Bandit vers vlees is de beste voeding voor je hond 

Wanneer je een hond hebt, wil je natuurlijk alleen het beste voor hem. Je wilt natuurlijk nog zo lang mogelijk van je trouwe viervoeter kunnen genieten. Je gaat regelmatig met hem wandelen en brengt af en toe een bezoekje aan de trimmer. Je zorgt ervoor dat je hond genoeg speeltjes heeft en gaat soms met hem naar het park zodat hij met andere honden kan spelen. Je wilt er graag alles aan doen om je hond zo gezond en gelukkig mogelijk te houden. De juiste voeding speelt daarbij dan ook een ontzettend grote rol. De meeste mensen geven hun hond droge brokken. Deze zijn meestal betaalbaar en de meeste honden doen het er ook goed op. Honden zijn echter van nature niet gemaakt om te leven op droge brokken. Als je echt het beste wilt voor je hond, dan kies je voor Bandit vers vlees. Bandit vers vlees is versvleesvoeding voor je hond die je gewoon in de diepvries kunt bewaren. Zo kun je voor je hond dus een zo natuurlijk mogelijke maaltijd creëren, zoals hij deze ook in het wild zou krijgen. 

Bandit vers vlees bestel je bij Animal Food Express 

Als je het beste wilt voor je hond, is het dus verstandig om vers vlees te voeren. Vers vlees zit namelijk vol met goede bouwstoffen die je hond nodig heeft en komt het dichtste bij een prooidier dat ze in het wild zouden hebben gegeten. De meeste mensen voeren hun hond brokken. Dit komt omdat dit een betaalbare voeding is en dit jarenlang de meest voorkomende voeding voor honden is geweest. Hondenbrokken zitten echter meestal vol met granen of andere vulmiddelen waar een hond niets mee kan doen. Daarnaast bevatten veel brokken ook kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen die niet alleen volkomen nutteloos voor je hond zijn, maar ook nog eens schadelijk kunnen zijn. Een goed alternatief op brokken is dus het voeren van vers vlees. Versvleesvoeding bevat veelal gemalen botten, vlees, orgaanvlees en groenten, net zoals een prooi in het wild ook zou bevatten. Bandit vers vlees is daarnaast een volledig biologische versvleesvoeding. Het vlees dat in Bandit vers vlees zit, bevat geen antibiotica en heeft enkel een natuurlijke voeding genoten. Zo krijgt je hond dus enkel de goede voedingsstoffen uit de natuur binnen. Bandit vers vlees is in verschillende varianten verkrijgbaar: 

  • Rund 
  • Kip 
  • Lam 
  • Geit 
  • Wild 

Er zijn dus verschillende varianten beschikbaar waar je mee kunt experimenteren. De Bandit vers vlees maaltijden bestaan uit vers vlees, vis en rijst. Zo krijgt je hond dus een volledige en gebalanceerde maaltijd binnen. De kuipjes vers vlees zijn daarnaast gewoon in te vriezen. Zo kun je gemakkelijk grote hoeveelheden vers vlees kopen, zonder dat het gauw bederft. Bandit vers vlees en ander rauw voer voor je hond koop je bij Animal Food Express. Animal Food Express is de expert op het gebied van KVV en Barf en heeft een ontzettend uitgebreid assortiment aan rauwe voeding voor je hond. 

Bestel gemakkelijk online 

Wanneer je dus het beste wilt voor je trouwe viervoeter, dan kies je voor Bandit vers vlees. De voeding van Bandit is volledig biologisch en bevat alles voor een gebalanceerde en complete maaltijd. Alle natuurlijke voedingsstoffen die je hond nodig heeft, zijn in de maaltijden aanwezig en de kuipjes zijn gemakkelijk in te vriezen. Bandit vers vlees koop je natuurlijk bij Animal Food Express. Je kunt online gemakkelijk je versvleesvoeding voor je hond bestellen en je krijgt het de volgende dag meteen thuisbezorgd. Kijk voor het volledige assortiment op https://www.animalfoodexpress.nl/producten/filter/merk-bandit.html.