Autoschade Delden kon wel helpen tegen een goede prijs

Nog geen twee jaar geleden kreeg ik het eindelijk voor elkaar. Ik kon een Volvo Amazon overnemen tegen een goede prijs. Het nadeel was wel dat de auto behoorlijk wat aandacht nodig had. De lak was zo goed als vergaan, er waren duidelijke problemen met de motor en daarnaast zag het interieur van de auto er meer dan beroerd uit. De auto was veel gebruikt, maar toen er problemen met de accu waren zette de eigenaar de auto achter de schuur. Daar heeft die meer dan 10 jaar gestaan, totdat ik de auto zag tijdens mijn rondreis door Zweden. Ik besloot om de eigenaar een leuk bedrag te bieden en kon de auto direct meenemen (ik vraag me af of hij nog wel wist dat hij een Amazon had staan). Het vinden van de onderdelen was op zich al een uitdaging, maar toen de motor eenmaal weer liep, toen kon ik mijn geluk niet op. Totdat ik erachter kwam dat de originele lak van de auto niet meer te verkrijgen is. De kleur wordt niet meer gebruikt. Ik heb een dag of twee lopen bellen naar bedrijven, die me allemaal vertelden dat ik gewoon een andere kleur moest gebruiken. Ja, mooi niet dus. Tot ik Autoschade Delden sprak.

Autoschade Delden, meer dan verzekeringswerk

Een vriend van me wees me op de website van Autoschade Delden (autoschadenijland.nl) oftewel Autoschade Nijland. Ik belde hen op en vroeg of zij ook werkten aan projecten waarbij niet eerst een ongeluk gebeurd was. Er werd gelachen en er werd me verzekerd dat er professionals aan het werk waren die geen werk uit de weg gingen. Zeker niet toen ik vertelde dat het een Volvo Amazon was waarbij ik hulp nodig had. Ik kon direct langskomen! Autoschade Delden keek naar de schade aan de lak en een van de mannen wist direct hoe hij aan de goede kleur kon komen. Ook kreeg ik goede tips mee voor het vervangen van het interieur – er kon zelfs geholpen worden met het vinden van de laatste onderdelen die ik nodig had voor mijn eigen Volvo Amazon. Autoschade Delden heeft de lak van mijn Amazon op een geweldige manier gefikst en heeft zelfs een heel aantal deuken uit de auto weten te halen zonder enige schade. Het interieur heb ik toch maar zelf vervangen, maar daarbij heb ik wel gebruik gemaakt van de tips die ik heb gekregen van de mensen van Autoschade Delden, die me meer dan geweldig geholpen hebben bij het restaureren van de wagen. Het leukste: een van de experts vroeg me of hij een ritje mocht maken in de auto omdat dat altijd al een droom van hem geweest was.

Op pad met mijn Amazon

Het viel me op dat niet veel mensen in Nederland de klassieker Volvo Amazon kennen. En dat zorgt ervoor dat veel mensen toch even om moeten kijken wanneer ik voorbijrijd na de hulp van Autoschade Delden. Ik heb alle extra accessoires van de auto afgehaald zodat het originele model weer in oude staat teruggebracht is. Momenteel twijfel ik nog een beetje of ik de auto wil houden:

  • voor shows en meer,
  • of dat ik probeer om de auto voor een leuke prijs te verkopen.

Niet dat ik graag winst wil maken op de auto, maar nu ik de Volvo Amazon eens gedaan heb, wil ik eigenlijk op zoek naar het volgende project om te zien of het me nog een keer lukt. En als ik tegen problemen aanloop, dan weet ik nu al dat ik gewoon terecht kan bij de mensen van Autoschade Delden!