Ambachtelijke dakbedekkingen leggen is een vak apart

Zoekt u:

  • Dakdekkers?
  • Leidekkers?
  • Loodgieters?
  • Of zink- en koperslagers?

Dit zijn technieken die de gewone dakbedekker niet kent. Deze ambachten houden wij van jvkdaken.nl in ere en daar zijn we bijzonder trots op. Wat wij doen is het restaureren, renoveren, saneren, repareren en vervaardigen van ambachtelijke dakbedekkingen. Als u aan ambachtelijke dakbedekkingen denkt, dan denkt u hopelijk aan de daken van monumenten, van villa’s en misschien zelfs wel van paleizen. Om wat voor type woning het dan ook gaat, als het een oud huis is met een bijzonder daktype dan kunt u er wel vanuit gaan dat wij het dak kunnen restaureren. En dat is bij oude daken absoluut noodzakelijk. Water is een element dat veel schade kan veroorzaken. Het zorgt voor verwering, erosie en het kan metalen doen corroderen. Met gaten in uw dak tot gevolg. Doet u decennialang niets aan het onderhoud omdat u hier simpelweg geen middelen voor hebt, dan moet u toch echt eens bij ons aankloppen. Want een simpele lekkage is niet het einde van de wereld, maar vocht in de muren en uw plafond kan funest zijn voor de gehele constructie. U moet er niet aan denken dat uw muren verzwakken vanwege slecht onderhoud. Dus kies er voor om uw ambachtelijke dakbedekkingen regelmatig te checken, ook dan kunt u op onze service rekenen. U vindt ons in Breda, maar we doen er beslist niet moeilijk over om ambachtelijke dakbedekkingen in het zuiden en het midden van het land te keuren en te repareren. Sterker nog, ook in België zijn we vaak te vinden want dat land kent vele monumentale gebouwen in slechte staat.

Met onze ambachtelijke dakbedekkingen zit u hoog en droog

U vindt ons in Ossendrecht, Breda en in Lommel dus voornamelijk in het zuiden van het land. In deze regio staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Als u een overstroming in uw huis hebt of een plotselinge lekkage in het midden van de nacht, dan belt u waarschijnlijk met de loodgieter. Maar wat moet u doen als uw ambachtelijke dakbedekkingen het niet langer houden? Dan belt u met JVK want we hebben de expertise om noodreparaties uit te voeren. U kunt met een gerust hart gaan slapen. Vervolgens maken we spoedig een afspraak om de daadwerkelijke reparaties door te voeren zodat uw ambachtelijke dakbedekkingen er weer decennia tegenaan kunnen. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We werken immers met bijzondere materialen zoals koper en zink maar ook met leisteen. Recycling van dergelijke metalen en steen vinden we uitermate belangrijk want wij beseffen dat we zuinig moeten zijn op de natuurlijke voorraad. Mochten we uw ambachtelijke dakbedekkingen aanpakken, dan verwijderen we waarschijnlijk een groot gedeelte van dit materiaal. Dit gaan we vervolgens hergebruiken door het om te smelten. Deze materialen bieden dan ook een keur aan voordelen zoals:

  • Het feit dat het eindeloos recyclebaar is,
  • Het is milieuvriendelijk en duurzaam,
  • Daarnaast investeert u in kwaliteit en biedt het een historische meerwaarde.

Kijk snel op onze website voor meer informatie

Deze ambachtelijke dakbedekkingen zullen ongetwijfeld de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Dus wacht niet langer en neem eens contact met ons op. We komen vrijblijvend bij u langs om uw dak te controleren. U kunt ons via de mail en ook telefonisch snel bereiken, zeker bij noodgevallen. Kijk ook eens op Facebook want daar vindt u diverse foto’s van ambachtelijke dakbedekkingen die we in het verleden hebben uitgevoerd. Voor maatwerk en persoonlijk advies kunt u op JVK daken rekenen, ook als het gaat om nieuwbouw.