Aan de slag met de boekhouder in Groningen

Als er iets is waar ik nooit heel erg goed in ben geweest dan is het wel het doen van mijn boekhouding. Het is niet eens dat ik er een hekel aan heb, maar ik ben er gewoon niet voor opgeleid. Ik heb een echte talenknobbel, maar op het moment dat het iets met cijfertjes te maken heeft dan draait het voor mijn ogen. Toen ik net mijn eigen bedrijf opgestart had was ik vastbesloten om mijn eigen boekhouding te doen. Veel ondernemers kiezen hiervoor omdat ze hier geen geld aan willen besteden, voor mij was het meer een kwestie dat ik het belangrijk vond om dit dichtbij eigen huis te houden. Als ik als eigenaar van het bedrijf niet weet wat er allemaal gaande is, wie gaat dit dan wel weten?

  • Inkoop
  • Verkoop
  • Bank
  • Kas

Er zijn natuurlijk verschillende onderdelen binnen de boekhouding die je goed in de gaten moet houden. En hoe hard ik het ook probeerde, op een gegeven moment moest ik toch echt toegeven dat ik hier echt niet goed in ben. Zo bleef ik maar fouten maken en dat is toch echt funest wanneer het aankomt op je boekhouding. Daarom heb ik er toch nog relatief snel voor gekozen om een boekhouder in Groningen in te schakelen.

Een goede ervaring met de boekhouder in Groningen

Ik ben online op zoek gegaan naar een boekhouder in Groningen. Deze vond ik bij het bedrijf Anfano. Dit is een administratiekantoor in deze stad en zij kunnen je hier op uiteenlopende manieren helpen. Het stond mij heel erg aan dat ze hier echt voor een persoonlijke aanpak kiezen. Dit betekent voor mij ook dat ik altijd contact op kan nemen met de boekhouder in Groningen om bijvoorbeeld bepaalde vragen te stellen. Tijdens het eerste gesprek heb ik meteen duidelijk gemaakt waar ik naar op zoek was en hoe ik de samenwerking met de boekhouder in Groningen voor me zag. Gelukkig kon hij heel erg goed begrijpen hoe mijn situatie eruit zag. Ik heb hem uitgelegd dat het belangrijk voor mij is dat ik goed op de hoogte blijf, maar dat ik echt de hulp van de boekhouder in Groningen nodig heb om de uitvoering goed op orde te hebben. Aan de hand van mijn wensen hebben we toen samen een plan van aanpak opgesteld en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg tevreden over.

Meer uit mijn bedrijf halen

Sinds ik samenwerk met de boekhouder in Groningen kan ik echt een heleboel meer uit mijn bedrijf halen en dat is echt heel erg prettig. Het geeft heel erg veel rust om te weten dat de boekhouder in Groningen alle taken goed uitvoert, maar dat ik tegelijkertijd nog steeds wel op de hoogte gehouden wordt. Ik had me altijd voorgesteld dat als je een boekhouder in Groningen inhuurt, je dan helemaal geen inzage meer hebt in je boekhouding, maar dat is gelukkig niet waar. Dit is een van de redenen dat ik mijn mede-ondernemers zeker aan kan raden om eens contact op te nemen met de boekhouder in Groningen. Al is het alleen maar om hem eens te laten kijken naar je huidige boekhouding. Je weet maar nooit of er ergens een fout in zit en of je inderdaad op het goede pad zit. Door de persoonlijke aanpak bij Anfano kun je er altijd op rekenen dat je op dit gebied krijgt waar je naar op zoek bent. Neem vandaag nog een kijkje op de website en ontdek meer.